fbpx

Kampen i aften er vigtig for for João Félix

Anders Lang Jensen - 04.01.24

// Joao Felix

João Félix kommer efter alt at dømme til at starte inde i aftenens udekamp mod Las Palmas. Portugiseren har fået mange chancer, men præstationerne har været svingende. Kampen i dag kan derfor vise sig helt afgørende.

Portugiseren startede godt i sine kampe for Barca, men i de sidste måneder har João Félix haft svært ved at sætte sig igennem i Barca-offensiven. Spilletiden har dog fortsat været stor fra start, når Xavi har sat sin startopstilling i de vigtigste kampe, men måske er tilliden snart opbrugt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport kan nftenens kamp mod Las Palmas på flere måder meget vel ses som en slags sidste chance til João Félix i startopstillingen. Angriberen har fået mange chancer af Xavi, men en dårlig præstation mod Las Palmas vil få den lange snor, Xavi har givet, til at blive afkortet, meldes det, og Félix' rolle kan ændre sig.

Tilgangen af Vitor Roque kan også ændre hierarkiet en smule, specielt fordi Xavi har ytret, at det er en mulighed, at Vitor Roque kan spille i angrebet sammen med Robert Lewandowski. Dermed skal der snart komme stærkere præstationer fra João Félix i årets første kampe, hvis portugiseren ikke skal miste sin plads på holdet.

felix33

 

.:FORSIDE:.