fbpx
Annonce

Juventus meldes interesseret i at hente Dembélé

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.05.21

// Ousmane Dembélé


Barca er tilsyndeladende klar til at sælge Ousmane Dembélé til sommer, hvis ikke han vil forlænge sin kontrakt, som udløber om et års tid i 2022. I den forbindelse sættes Juventus nu i forbindelse med den franske kantspiller.

Manchester United har gennem længere tid vist interesse for Dembélé. Den engelske klub var da også tæt på at hente ham i sommerens transfervindue efter sidste sæson, men et skifte glippede til sidst. Nu kan Dembélé måske være på vej til Italien.

Italienske og spanske medier skriver, at Juventus angiveligt er klar med et tilbud til Barca, som lyder på 40 mio. euro for Dembélé. Det er ikke hvad Barca betalte for Dembélé i 2017, da de hentede ham i Dortmund. Det er faktisk meget langt fra de over 100 mio. euro, som catalanerne brugte på franskmanden.

Men Barca kan være klar til at sælge Dembélé til sommer, hvis han ikke forlænger kontrakten. Om 40 mio. euro er nok må Barca vurdere. I april var der meldinger om, at catalanerne vil have mellem 50-60 mio. euro for Dembélé, da han stadig er ung og betegnes som en topspiller. Han blev 24 år i lørdags.

.:FORSIDE:.