fbpx

Koundé: 'Jeg gør mit bedste uanset hvor jeg spiller'

Peter Vyff - 18.09.23

// Jules Koundé

Jules Koundé har fået en god start på sæsonen, hvor han har stået solidt i Barcas midterforsvar. Og selvom franskmanden er tilfreds med situationen, står han klar til at præstere ligemeget hvor Xavi placerer ham på banen.

Barca har fået en solid start på titelforsvaret i La Liga, selvom sæsonen startede dårligt ud med en uafgjort imod Getafe. Catalanernes forsvar har dog stået godt, måske med undtagelse af Villarreal-kampen, hvor der blev indkasseret tre mål, hvilket dog i høj grad skyldtes reserverne Marcos Alonso og Sergi Roberto på backerne.

Inde centralt har Barca stået fremragende, og en af årsagerne er bestemt Jules Koundé, der efter en sidste sæson på højre back har fundet vej tilbage til midterforsvaret. Og i fraværet af den skadede Ronald Araújo er det blevet til en masse spilletid, og som oftest som spilmakker til Andreas Christensen.

Den 24-årige franskmand har vist sig flot frem med sin hurtighed, placeringsevne og imponerede springstyrke. Og Koundé selv er også meget godt tilfreds med situationen, hvilket han understregede i et interview med tv-kanalen Esport3.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg håber, at jeg kan fortsætte med at spille i midterforsvaret, men det vigtigste er altid holdet. Jeg gør mit bedste uanset hvor jeg spiller på banen, og i sidste ende er jeg altid tilgængelig for træneren' sagde forsvarsspilleren.

Koundé kom også ind på mesterskabstitlen, og den øgede konkurrence i La Liga: 'Vores mål er helt klart at vinde ligaen igen. Det er som altid Real Madrid og Atlético, der konkurrerer med os, og jeg tror det bliver en meget lige kamp. Jeg tror dog, at vi har alt hvad der skal til for at vinde igen, men det handler om hårdt arbejde. Så lad os glemme alt om sidste år, for denne sæson bliver langt sværere' sagde franskmanden.

Landsholdsspilleren kom til sidst også ind på Lamine Yamal: 'Han er en meget ung fyr, men han har allerede vist masser af karakter på banen. Han er ikke bange for at tage chancer, og han vil være en vigtig spiller for os. Og som team er det vores opgave at hjælpe ham med at vokse' afsluttede Koundé.

.:FORSIDE:.