fbpx
Annonce

Journalist: Barca tæt på at forlænge med Gavi

Peter Vyff - 11.06.22

// Gavi

Der arbejdes hårdt på Camp Nou for tiden, hvor man forbereder sig til den kommende sæson. Ledelsen har i lang tid haft fokus på forlænge kontrakten med Gavi, og nu lader det til at forhandlingerne endeligt nærmer sig sin afslutning.

Barca står foran et hektisk transfervindue, hvor der både skal findes markante forstærkninger til førsteholdet, og forlænges kontrakter med holdets egne talenter. I foråret lykkedes det at få Ronald Araújo til at forlænge sit ophold på Camp Nou, og sidenhen har ledelsen hovedsageligt haft fokus på Gavi og hans kontraktsituation.

Ledelsen har i flere måneder forhandlet med Gavi, dog uden de helt store fremskrift. Det har betydet at flere hold fra Premier League har forhørt sig på Gavi, hvis kontrakt udløber i 2023. Catalaneren har dog hele tiden ønsket at blive på Camp Nou, hvor han kom til i 2015 fra Real Betis' ungdomsakademi.

Artiklen fortsætter under annoncen


De igangværende forhandlingerne har længe set ud til at ende i hårdknude, men ifølge Xavi Campos fra Catalunya Radio bliver en kontraktforlængelse snart underskrevet. Parterne forhandlede i flere timer forleden, og det endte med at Gavi fik præsenteret et forbedret kontrakttilbud, hvor hans løn er på niveau med Araújos.

Det økonomiske skulle derfor være forhandlet på plads, og ifølge Xavi Campos diskuteres der nu kun om længden på kontrakten. Det mest sandsynlige bliver eftersigende en 4-årig forlængelse, ligesom i tilfældet med Araújo, og hvis det skulle ske, så vil det skabe stor fornøjelse på Camp Nou.

Den 17-årige Gavi har haft en flot sæson, hvor det blev til hele 34 kampe i La Liga, og hovedsageligt i startopstillingen. Catalaneren bidrog med to mål og fem assists, og hans flotte indsats har betydet at han allerede er at finde fast på Spaniens landshold, hvor han forleden med holdets yngste målscore nogensinde i kampen imod Tjekkiet.

.:FORSIDE:.