fbpx

Journalist: Barca har ingen bud på Sergiño Dest

Peter Vyff - 10.06.23

// Sergiño Dest

Barca skal i igang med en større udrensning i førsteholdstruppen, hvilket betyder at Sergiño Dest må forlade klubben. Catalanerne har dog eftersigende ikke modtaget nogle tilbud på den amerikanske højre back.

Barca skal have styr på økonomien, inden der for alvor kan hentes forstærkninger og lukkes flere kontraktforlængelser. Ledelsen har derfor fokus på at sælge en række førsteholdsspillere, deriblandt den udlejede trio bestående af Clément Lenglet, Samuel Umtiti og Sergiño Dest.

Sidstnævnte har været udlånt til AC Milan i denne sæson, hvor han dog ikke har formået at leve op til forventningerne. Italienerne har derfor ikke tænkt sig at benytte sig af deres købsklausul på 20 mio. euro, hvilket betyder at Dest snart er at finde på Camp Nou igen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Amerikaneren har dog ingen fremtid på holdet, selvom Xavi på nuværende tidspunkt ikke har en naturlig højre back til rådighed i førsteholdstruppen. Ledelsen håber istedet at sælge landsholdsspilleren, som eftersigende skulle være et interessant emne hos flere hold i Premier League, samt hos tyske Union Berlin.

Journalisten Achraf Ben Ayad kom dog med en nedslående melding forleden, der lød på, at Barca endnu ikke har fået et konkret tilbud på Dest. Det må siges at være et hård slag for ledelsen, som angiveligt håber på at have solgt mindst en, og gerne to, spillere inden måneden er omme.

Union Berlin skulle stadig være inde i billedet omkring landsholdsbacken, dog ønsker tyskerne kun at hente Dest på en lejeaftale, hvilket ikke er at foretrække på Camp Nou. Det kan dog vise sig at blive den eneste udvej, hvis der ikke skulle dukke andre tilbud op.

Barca er fortsat nødsaget til at sænke deres enorme lønbudget, og derfor kan endnu et låneophold vise sig at være den bedste mulighed for både Barca og Dest. Og skulle amerikaneren ikke blive solgt, så er det ikke utænkeligt at han kan få chancen i holdets sæsonoptakt, hvor Julián Araujo også kæmper for spilletid..:FORSIDE:.