fbpx
Annonce

Jorginho afventer et konkret bud fra Barca

Simon Arun Vrábel - 31.10.22

// Jorginho

Italienske Jorginho har kontraktudløb med Chelsea til sommer og de seneste meldinger på lyder nu på, at han ikke vil træffe nogen endelig beslutning om sin fremtid, før han ser et konkret udspil fra Barca.

Barca søger forsat ihærdigt efter en kvalificeret afløser til holdets kaptajn, Sergio Busquets, som forventes at stoppe i klubben efter denne sæson. Blandt de mange kandidater genopstår et spændende navn, nemlig Chelseas Jorginho, og nu forlyder det at den brasilianskfødte italiener er mere end almindeligt interesseret i at se, hvad Barca kan tilbyde.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Jorginho, som i dag er en fast mand i englændernes startopstilling, har flere gange være sat i forbindelse med et skifte til Barca og medierne har da også tidligere på året bragt historier om, at italieneren selv skulle have tilbudt sig til den catalanske storklub. De mange rygter underbygges nu med historien om, at Jorginho ikke vil træffe en endelig beslutning om sin fremtid , før Barca har præsenteret ham for et konkret kontraktudspil.

Det er avisen Sport som bringer historien om, at den italienske landsholdsspiller angiveligt overvejer om han skal forlænge kontrakten i Nordlondon eller om det kolde England skal byttes ud med Barcelonas solrige østkyst. Jorginho er dog opmærksom på de mange udfordringer som den catalanske storklub i øjeblikket gennemlever samt den økonomiske ustabile situation, og derfor vil han vente på et konkret kontraktudspil fra catalanerne.

Udover 204 kampe for Chelsea står der i øvrigt også 160 kampe for Napoli og 46 landskampe for Italien på CVet og med sine 30 år må man derfor betegne Jorginho som en særdeles kvalificeret afløser til Sergio Busquets.

.:FORSIDE:.