fbpx

Joao Felix: 'Det var en lettelse at score'

FCBARCELONA.DK - 04.12.23

 


Joao Felix blev matchvinder for anden kamp i træk, da han i går scorede kampens eneste mål i 1-0 sejren over Atlético Madrid. Efter kampen lagde han ikke skjul på, at det betød meget for ham at score mod sin tidligere klub.

'Det var en lettelse efter alt det jeg har været igennem, specielt i sommer. Folk omkring mig ved hvad det handler om og denne scoring er også for dem. Denne sejr er meget vigtig og nu skal vi tænke på Girona' indledte portugiseren tv-stationen Movistar+.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Dette er frugten af mit arbejde og hjælpen fra mine holdkammerater og klubben. Jeg er dem alle meget taknemmelig' fortsatte Felix.

Han blev spurgt, hvordan forholdet er til de tidligere holdkammerater fra Atlético. 'Jeg har det fint med alle mine holdkammerater fra Atlético. Jeg har intet imod dem. Jeg håber det går dem godt, bare ikke mod os. Jeg har tilbragt mere tid med dem, end med min familie og jeg holder meget af dem' svarede han.

Da Felix blev skiftet ud, rungede hans navn over Estadi Olímpic og det betød tydeligvis meget for ham. 'Jeg kunne næsten ikke tro det. Jeg ved hvor stor denne klub er og at tilhængerne råber dit navn, sker ikke så tit. Jeg er meget glad for det og jeg skal arbejde videre for at det sker igen' afsluttede han.// Atletico Madrid // Joao Felix
.:FORSIDE:.