fbpx
Annonce

Joan Laporta inviterer førsteholdet til julefrokost

Simon Arun Vrábel - 19.12.22

// Joan Laporta

topbar2221

Joan Laporta har med kort varsel inviteret hele førsteholdet inklusiv trænerstaben og alle andre involverede omkring holdet til en julefrokost, som skal afslutte kalenderåret på en glædelig og festlig måde.

Selvom juleaften i Spanien og Catalonien ikke er ligeså stor som i Danmark, så markerer årets afslutning alligevel noget vigtigt for mange. Derfor har klubbens præsident, Joan Laporta, inviteret hele førsteholdet til en julemiddag, hvor man i fællesskab takker for det forgangne år og sammen kigger frem imod 2023.

Joan Laporta benyttede sig af samme tradition sidste gang han var præsident i klubben og træneren dengang hed Frank Rijkaard. Traditionen er med til at styrke sammenholdet i truppen og skabe god stemning blandt spillerne og staben i en ellers hektisk sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den tidligere præsident, Josep Maria Bartomeu, brugte ikke traditionen i den tid han sad som præsident. Til hans forsvar skal det dog siges, at hans regeringstid også i stor grad var præget af covid-pandemien, som forhindrede større forsamlinger.

Julemiddagen forventes at finde sted sidst på ugen og det forventes, at samtlige førsteholdsspillere vil kunne deltage i middage,n da de alle vender retur i løbet af ugen. De eneste to spillere som man ikke regner med er Ousmane Dembélé og Jules Koundé, som begge var i aktion i søndagens VM-finale.

Truppen holder kun en meget kort juleferie efter den 24. december, da holdet allerede den 31. december skal møde lokalrivalerne fra Espanyol i en kamp, som er programsat til at starte klokken 14.00.

.:FORSIDE:.