fbpx
Annonce

Javier Tebas: 'Barca kan ikke hente Lewandowski'

Markus Johannessen - 31.05.22

// La Liga // Javier Tebas // Robert Lewandowski

Barca og Lewandowski arbejder ihærdigt på et samarbejde i den kommende sæson. Det bliver dog ingen nem transfer for de to parter, for nu udtaler La Ligas præsident, Javier Tebas, at Barca ikke har råd til den polske angriber.

Bayern München vil ikke slippe den polske målmaskine uden kamp, og angiveligt er Chelsea også ude efter hans underskrift, som en lappeløsning efter fejlcastingen af Romelu Lukaku. Derudover har Real Madrid eftersigende også meldt sig ind i forhandlingerne efter deres køb af Kylian Mbappé gik i vasken. Ikke nok med den pludselige konkurrence, står Barca også overfor nogle formalitetskrav, som besværliggør situationen yderligere. 

Artiklen fortsætter under annoncen


'Barca kan ikke hente Lewandowski. Klubbens ledelse kender udmærket til vores økonomiske kontrolregler og lige nu står de i en økonomisk situation, der gør, at de ikke kan hente nye spillere til denne pris' udtalte La Liga-præsidenten, Javier Tebas, til mediet Europa Press Sports Breakfast. 

Lewandowski har selv til seneste pressemøde udtalt, at han med garanti ønsker at forlade Bundesligaklubben. Derudover er Camp Nou angiveligt hans præfererede destination. Ifølge Javier Tebas kan catalanerne dog ikke byde ham velkommen uden at ofre noget af det nuværende mandskab. 

'Barca ved, hvad de skal gøre, hvis de vil hente Lewandowski. Jeg ved ikke om de vil sælge Frenkie de Jong, Pedri eller Pepito Pérez, men så længe kistebunden er tom, kan Lewandowski ikke skrive under' udtalte Javier Tebas. 

Manchester United er interesserede i at betale store summer for Frenkie de Jong og ligeledes er Liverpool for Gavi. Det ser dog ikke ud til, at de to midtbanespillere har interesse i at forlade catalanerne. Det er endnu uvist, hvordan Barcas ledelse vil gribe situationen an.

.:FORSIDE:.