fbpx
Annonce

Iñaki Peña: 'Vi er videre og det er det vigtigste'

Simon Arun Vrábel - 05.01.23

// Iñaki Peña

Selvom kampen imod Intercity blev mere spændende end forventet så var det en rolig og selvsikker Iñaki Peña, som efterfølgende glædede sig over det videre avancement i den spanske pokalturnering.

Kampen imod upåagtede Intercity fra den tredjebedste spanske række blev langt mere spændende end hvad de to holds styrkeforhold på papiret indikerede og man skulle endda helt ud i forlænget spilletid for at finde en vinder. Efter kampen udtalte reservekeeperen Iñaki Peña, som spillede hele kampen, sig selvsikkert til pressen, hvor slog fast, at det videre avancement er det vigtigste.

'Vi vidste allerede inden kampen, at det ville blive sværere med det nye format i Copa del Rey, hvor alting afgøres over én kamp. Vi vandt og vi er videre, og det er det vigtigste' indledte Peña inden han løftede sløret en smule for, hvilken taktik holdet havde under kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det kan godt være. at kampen varede længere tid end vi havde regnet med og at det derfor gav nogen usikkerhed, men vi var aldrig i tvivl om, at vi ville vinde. Vi vidste, at vi kunne ramme dem ved at spille over kanterne og at hvis vi blev ved med at prøve, ville det blot være et spørgsmål om tid' slog han fast.

Der havde inden kampen været stor usikkerhed om hvor vidt Iñaki Peña kunne få lov til at spille, men heldigvis for alle parter kom den nødvendige godkendelse tidsnok til, at målmanden, som er født i Alicante, kunne vogte burdet onsdag aften. Her måtte Peña dog tage bolden ud af egne netmasker hele tre gange i løbet af kampen, hvor Barca på ingen måde spillede overbevisende fodbold.

Kampen imod Intercity var Peñas kun anden officielle kamp i denne sæson og med den forlængede spilletid har han nu spillet sammenlagt 210 minutter i denne sæson. Den næste runde af Copa del Rey er programsat til at blive afviklet den 18. januar, hvor det forventes, at Peña igen får spilletid.

.:FORSIDE:.