fbpx
Annonce

Imponerende pointhøst af Barca i La Liga

Simon Arun Vrábel - 16.03.22

// La Liga

ps5 art


Efter en lang og svær periode har Barca nu endelig genfundet glæden hvor flot og underholdende fodbold belønnes med sejre. De mange flotte præstationer betyder at catalanerne har hentet hele 19 ud af de 21 seneste mulige point.

De seneste år har været en sand prøvelse for Barca-fans over hele verden. Bartomeus manglende økonomiske overblik ramte klubben som et lyn fra en klar himmel da Covid-19 pandemien ramte, men nu er der endelig kommet lys for enden af tunnelen. Barca spiller ikke kun flot fodbold, de scorer også mange mål og får derved point som gør, at andenpladsen nu slet ikke er urealistisk.

Artiklen fortsætter under annoncen


For faktum er, at catalanerne har sikret sig intet mindre end 19 ud af de seneste 21 mulige point i tabellen, hvilket placerer dem på en øjeblikkelig tredjeplads - endda med en kamp mindre end Sevilla og Real Madrid. Med 51 point efter 27 kampe er der kun fem point op til Sevilla, som endda har spillet en kamp mere. Det betyder, at Barca med en sejr i den udsatte kamp imod Rayo Vallecano kun er to point fra andenpladsen. 

Der er 10 runder tilbage af denne sæson og dermed 30 point at spille om, hvorfor alt stadig er helt åbent. På søndag møder Barca ærkerivalerne Real Madrid på Bernabéu og derudover byder de sidste 10 runder på kampe imod Sevilla hjemme og Real Betis ude, mens de sidste tre kampe er Celta de Vigo hjemme, Getafe ude og Villareal hjemme.

Der er grund til optimisme når man tænker på den aktuelle gode form i ligaen og med en sejr på søndag i El Clásico er Los Blancos pludselig kun ni point foran hvis Xavis mandskab vinder deres udsatte kamp. 

.:FORSIDE:.