fbpx
Annonce

Ilaix Moriba: 'Ingen kender sandheden'

FCBARCELONA.DK - 21.08.21

// Ilaix


Efter at Ilaix Moriba længe har været tavs om sin situation i Barca, kom han med en reaktion igår på Instagram. Det skete efter at Koeman havde opfordret ham til at tænke mere på at spille kampe og mindre på penge.

'Mit råd er, at penge ikke er det vigtigste. Det vigtigste er at spille kampe. Spilleren og folkene omkring ham tænker anderledes og det er jeg skuffet over' kom det fra Koeman på et pressemøde i går og det fik Ilaix til tasterne.

'Der er tusindvis af rygter og ingen kender sandheden' skrev han noget kryptisk på Instagram, uden at uddybe nærmere hvad han mener. Det er den første reaktion fra spilleren selv, efter at forhandlingerne med Barca gik i hårdknude tidligere på sommeren.

Der foregår helt sikkert et spil bag kulisserne som offentligheden ikke kender til, men avisen Sport fortæller, at problemerne startede da Ilaix skiftede repræsentanter denne sommer. Tidligere havde Barca forhandlet med spillerens familie og her var der en god dialog.

Spørgsmålet er så om Ilaix på et tidspunkt giver sin version af sandheden, for når han skriver som han skriver ovenpå Koemans udmelding, må det være fordi han ikke er enig med sin træner.

.:FORSIDE:.