fbpx
Annonce

Ilaix: 'Det er en drøm som jeg håber aldrig slutter'

FCBARCELONA.DK - 23.04.21

© Getty Images
// Getafe // Ilaix

Ilaix Moriba spillede anden halvleg af kampen mod Getafe og efter slutfløjtet var det en glad spiller der mødte pressen. Han lagde ikke skjul på, at det er stort for ham at spille for Barca.

Den blot 18-årige Ilaix er en af sæsonen store positive overraskelser og han er tydeligt meget taknemmelig over den chance Koeman har givet ham.

'Jeg oplever en drøm som jeg håber aldrig slutter. Jeg vil altid give alt for Barca, for klubben har givet mig alt. Jeg vil endnu en gang sige træneren tusinde tak for at tro på mig' kom det fra midtbanespilleren.

'Vi ved at alle kampene bliver svære. Vi spillede godt i første halvleg, men niveauet faldt i anden. Overordnet set gjorde vi det dog godt og 5-2 resultatet er ingen tilfældighed' fortsatte han om kampen mod Getafe.

Han er overbevist om, at Barca kan hjemføre mesterskabet. 'Vi skal spille med stor intensitet, ikke mindst nu hvor vi afhænger af os selv. I alle de resterende kampe skal vi løbe på banen med samme intensitet og mentalitet som i de seneste måneder' sagde han videre.

'Vi træner godt og resultaterne er gode. Det skaber en god stemning i truppen, ikke mindst efter sejren i pokalturneringen' afsluttede han optimistisk.

.:FORSIDE:.