fbpx
Annonce

I dag kan Dembélé og Koundé blive verdensmestre

FCBARCELONA.DK - 18.12.22

// Ousmane Dembélé // Jules Koundé

topbar2221

I dag slutter VM i Qatar med finalen mellem Frankrig og Argentina, et opgør hvor Barca kan få to verdensmestre, nemlig Ousmane Dembélé og Jules Kounde, der begge forventes at starte på banen for Frankrig.

En måneds VM-slutrunde tager sin ende i dag med opgøret om det eftertragtede trofæ og den ærefulde titel som verdensmester. Det er som bekendt Frankrig og Argentina der er gået hele vejen til den afgørende kamp og nu står overfor de afgørende 90 minutter, og måske mere, hvis man skal ud i forlænget spilletid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Frankrig har Barcas Dembélé og Koundé med i Qatar og begge spillere har været mellem landstræner Didier Deschamps foretrukne gennem hele slutrunden. Derfor vil det være en stor overraskelse, hvis de ikke kommer med i startopstillingen. Med en fransk sejr vil de to vende hjem Barcelona med den ultimative titel indenfor landsholdsfodbold.

Frankrig er forsvarende verdensmestree fra 2018 og dengang var Ousmane Dembélé også med, men i en meget mere sekundær rolle end man har set i Qatar, så en VM-titel i dag vil sandsynligvis betyde endnu mere for ham end dengang.

Barca har ingen spillere med hos Argentina, men klubikonet Leo Messi står foran sin anden VM-finale i karrieren og nok også den sidste, for med sine 35 år er det ikke sandsynligt, at han kan være med i 2026.

Finalen fløjtes i gang kl. 16.00 og den vises både på DR1 og TV2.



.:FORSIDE:.