fbpx
Annonce

I aften er det alt eller intet for Koeman og spillerne

FCBARCELONA.DK - 03.03.21

// Sevilla // Copa del Rey


Der er lagt op til højspænding i aften på Camp Nou, når Barca og Sevilla skal have afgjort, hvem der skal i pokalfinalen. Trods bagud med 0-2 fra første kamp, ligner Copa del Rey Barcas bedste mulighed for en titel.

Det er ganske enkelt alt eller intet for begge mandskaber i aftenens returkamp i Copa del Rey semifinalen. Sevilla vandt som med bekendt 2-0 på Sánchez Pizjuán for tre uger siden.

Barca skal dermed vinde med 2-0 for at skabe forlænget spilletid, eller med minimum tre mål for at komme videre til pokalfinalen, hvor enten Levante eller Athletic Club Bilbao venter.

Barca tørster efter en titel i denne sæson, efter at sidste sæson sluttede uden et eneste trofæ. I Champions League ser det umuligt ud efter 4-1 nederlaget mod PSG på Camp Nou og selvom holdet er kommet lidt tættere på Atlético i ligatabellen, ser mesterskabet stadig meget svært ud. Derfor er Copa del Rey nok det bedste bud på en titel denne sæson.

Barcas spillere kan finde optimisme i, at de så sent som i lørdags besejrede netop Sevilla med 2-0 i ligaen og det endda på Sánchez Pizjuán. Her sad catalanerne fuldstændig på kampen og efterlod ingen tvivl om udfaldet.

En lignende indsats er der brug for i aften, men her bliver det langt mere kompliceret, for blot en enkelt scoring til Sevilla vil kræve fire mål af Barca. Det ved begge hold og derfor kan Sevilla spille med stor tålmodighed, mens Barca er under et massivt pres.

På sit pressemøde i går lagde Koeman ikke skjul på, hvor meget det vil betyde for holdet at komme videre til pokalfinalen. Modsat vil en exit af Copa del Rey være en stor skuffelse i en forvejen svær sæson.

Aftenens kamp fløjtes i gang kl. 21.00 og vises desværre ikke på dansk TV.

.:FORSIDE:.