fbpx
Annonce

Her er nøglen bag Dembélés vilde forvandling

Anders Lang Jensen - 10.09.22

// Ousmane Dembélé

Stort set lige siden Xavis ansættelse som cheftræner i Barca har Ousmane Dembélé leveret på et højt niveau og været afgørende for holdet. Franskmanden er lige nu i topform, men hvad har sendt Dembélé tilbage i Barca-varmen?

Ousmane Dembélé har i sæsonstarten været en helt afgørende spiller i Barca-offensiven, og franskmanden har fuldstændig vendt situationen på Camp Nou. Tidligere på sommeren lignede det, at Dembélé var tabt for Barca, men han forlængede kontrakten og er nu som forvandlet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo har en række personer i Barca spillet en absolut nøglerolle for den storform, Ousmane Dembélé viser lige nu. Først og fremmest har Xavi vist franskmanden tillid fra dag ét, og selv i de hårde perioder har cheftræneren støttet offensivprofilen hele vejen igennem.

Rent fysisk er Dembélé markant stærkere end i hele sin Barca-tid, og her har Barcas klublæge Ricard Pruna og den fysiske træner Carlos Nogueira arbejdet tæt sammen med franskmanden. Det har betydet, at Dembélé i mere end et halvt år nu har været skadesfri og dermed har haft fuldt fokus på at arbejde sig tilbage til en nøglerolle på Barca-mandskabet.

Dembélé har i sæsonens første fem kampe scoret et enkelt mål og lavet fire assists. Specielt onsdagens præstation i Champions League mod Viktoria Plzen var stærk fra Dembélés side, og lige nu viser han for alvor, hvorfor Barca købte ham så dyrt i 2017 som fremtidens stjerne i offensiven.

dembele14

.:FORSIDE:.