fbpx
Annonce

Glædelig jul til alle de danske Barça-fans

FCBARCELONA.DK - 24.12.23


Kalenderen viser endnu engang den 24. december og julefreden har sænket sig over den catalanske hovedstad. Vi vil her fra fcbarcelona.dk traditionen tro gerne ønske alle vores brugere og deres familier en rigtig glædelig jul.

I denne tilsyneladende endeløse nedtur af en vinter, hvor spillet og resultaterne har fulgt det tidligere Camp Nou ned i afgrunden, ønsker vi jer en glædelig jul, der er mindre frustrerende end VAR-kendelserne og mere opmuntrende end vores forsvar i en én-mod-én situation. Må jeres julestemning i stuerne blive mere stabil end vores pointhøst og jeres juletræ mere oprejst end vores forsvarslinje.

Vi håber, at jeres julemiddag bliver mere vellykket end Negreira-sagen og mere appetitvækkende end det midlertidige stadion på Montjuic. Må jeres gaver blive bedre end Lewandowskis evne til at omsætte chancer til mål, og må jeres julefrokoster blive mere velorganiserede end vores forsvar ved hjørnespark.

Husk, at selvom vores spil på banen har været lige så forvirrende som den nye europæiske superliga, så har vi stadig vores dybe kærlighed og uendelige støtte til klubben intakt.

Med et glimt i øjet ønsker vi jer alle en rigtig glædelig jul og håber, at den bliver nydt sammen med dem i holder af. Pas godt på jer selv og hinanden.

Visca el Barça!

.:FORSIDE:.