fbpx
Annonce

Glædelig jul til alle vores brugere

FCBARCELONA.DK - 24.12.21


Kalenderen viser endnu engang den 24. december og julefreden har sænket sig over Camp Nou. Vi vil her fra fcbarcelona.dk traditionen tro gerne ønske alle vores brugere og deres familier en rigtig glædelig jul. 

For andet år i træk bliver det en anderledes jul for de fleste af år, hvor coronapandemien og de mange restriktioner sætter en dæmper på den ellers glædelige højtid. Flere af jer må fejre julen i isolation, mens andre ikke får muligheden for at se jeres kære. Alligevel håber vi, at i trods alt får en god og glædelig jul.

Her på fcbarcelona.dk vil traditionen tro gerne sende en speciel julehilsen til vores mange besøgende - både her i Danmark, men også hos vores nordiske naboer i Sverige og Norge, samt Grønland, Færøerne og Island, hvor mange cules også følger klubben tæt. Vi sender også en julehilsen til alle vores besøgende fra resten af verden med håbet om, at man får nogle dejlige dage på trods af den corona-situation, vi forhåbentlig snart er på vej ud af.

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og håber, at den bliver nydt sammen med dem i holder af. Pas godt på jer selv og hinanden.

Visca el Barça!

.:FORSIDE:.