fbpx
Annonce

Girona-nederlag bringer Barca tæt på andenpladsen

Simon Arun Vrábel - 20.02.24

 


Mandag aften var Girona på besøg hos Athletic Bilbao, og her måtte catalanerne efter en underholdende fodboldkamp se sig besejret med 3-2. Det betyder, at Barca nu kun er to point fra andenpladsen med 13 spillerunder igen.

Den 24. spillerunde har været særdeles god ved Barca, for mens Xavis mandskab besejrede Celta de Vigo, så satte både Real Madrid og Girona point til, hvilket bringer de tre tophold tættere på hinanden.

Søndag aften mødte Real Madrid Rayo Vallecano på udebane, og her måtte Los Blancos nøjes med 1-1 hvilket betød, at Barca hentede to point på ærkerivalerne, da man om lørdagen havde hentet tre vigtige point på udebane imod Celta de Vigo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mandag aften var det så Gironas tur til at hale ind på Real Madrid, da de var på en svær opgave på udebane imod Athletic Bilbao. Præcis ligesom Barca oplevede det i Copa del Rey, var baskerne godt organiseret, og med publikum i ryggen formåede hjemmeholdet at slå Girona med 3-2.

Det betyder, at Real Madrid nu ligger nummer et med 62 point, imens Girona har 56 point på andenpladsen. Nederlaget betyder dog, at Barca nu kun er to point efter på tredjepladsen med 54 point. Atletico Madrid har 51 point på fjerdepladsen og udenfor den automatiske Champions League-kvalifikation ligger Athletic Bilbao på femtepladsen med 49 point.

La Liga afgøres over 38 runder og det betyder, at der forsat er 13 runder og 39 point at spille om. Barca mangler både at møde Atlético Madrid, Real Madrid, Girona og Athletic Bilbao.

// La Liga // Girona
.:FORSIDE:.