fbpx

Avis: Gavis genoptræning går bedre end forventet

Anders Lang Jensen - 10.01.24

// Gavi

Tilbage i november blev Gavi slemt knæskadet og rev sit korsbånd over. Siden fulgte en succesfuld operation og den nuværende lange genoptræning går rigtig positivt og bedre end egentlig forventet, meldes det.

Gavi kommer ikke i aktion mere denne sæson, og de umiddelbare meldinger efter knæoperationen var, at det heller ikke var sikkert, at Gavi ville være klar, når Barca skal i gang efter sommerferien. De udsigter har dog fået mere positive vinde omkring sig.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport går Gavis genoptræning rigtig godt og reelt meget bedre end forventet. Om en måned ventes Gavi også at runde en milepæl i forløbet, hvor han vil starte med at lave øvelser med mere belastning og intensitet. Det skridt er kommet hurtigt og bliver et vigtigt punkt at runde for midtbanespilleren.

Avisen beretter, at Gavi på papiret allerede vil være spilleklar igen til juni måned, og det betyder meget vel, at Barca vil have midtbanejuvelen med fra starten af sommerens sæsonforberedelser. Stille og roligt arbejder Gavi sig igennem skaden og tingene går altså bedre end ventet.

gavi34

.:FORSIDE:.