Gavi skriver historie med scoring for Spanien

FCBARCELONA.DK - 06.06.22

// Gavi

Gavi fortsætter sin utrolige udvikling, efter at han i denne sæson har fået sit gennembrud i Barca. I går aftes blev han den yngste målscorer i historien for Spanien, da han kom på tavlen i landskampen mod Tjekkiet.

Gavi startede på banen i søndagens Nations League kamp hvor Spanien gæstede Tjekkiet. Det skulle vise sig at blive en svær aften for et uinspireret spansk mandskab.

Tjekkiet kom foran tidligt i kampen, men i første halvlegs døende minutter, dukkede Gavi op i feltet og sendte et tværpasning i nettet til 1-1. Det var hans første scoring for det spanske landshold.

Målet giver ham titlen som yngste målscorer nogensinde på landsholdet, for med sine 17 år og 304 dage, overgår Gavi sin klubkammerat Ansu Fati med præcis en uge, for Fati var 17 år og 311 dage, da han scorede sit første mål for Spanien.

Kampen sluttede 2-2 efter at Tjekkiet var kommet foran med 2-1 midt i anden halvleg, inden at Martínez udlignede i overtiden. Eric García spillede hele kampen i det centrale forsvar, mens Busquets kom på banen efter en times spil.