fbpx

Barca må hente Gavi-erstatning trods lønproblemer

Peter Vyff - 21.11.23

// Gavi

Ledelsen måtte i går sande, at sæsonen er ovre for Gavi, der har pådraget sig en korsbåndsskade. Catalanerne er dog berretigede til at hente en erstatning for midtbanespilleren, som ingen indflydelse får på det pressede lønbudget.

Barca kunne i går bekræfte det som alle havde forudset, nemlig at sæsonen er slut for Gavi, der i Spaniens landskamp mod Georgien udgik med en alvorlig knæskade. Stortalentet har revet sit forreste korsbånd over i højre knæ, samt har han også beskadiget sin ydre menisk.

Sæsonen er derfor slut for Gavi, der forventes ude i mindst otte måneder hvilket betyder, at han også misser EM-slutrunden og OL til sommer. Hvad angår Barca er det også et ekstremt hårdt slag, da midtbanespilleren har været én af de bedste på holdet i denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Gavis langvarige skade åbner dog op for, at der kan hentes en erstatning uden at ledelsen skal tage stilling til, hvorvidt lønbudgettet overstiger reglerne for Financial Fair Play. Det skriver avisen Mundo Deportivo, der dog tilføjer, at der skal tages højde for nogle enkelte klausuler.

Den indkommende spiller må først og fremmest kun modtage en løn tilsvarende 80% af Gavis, samt skal erstatningen hentes i januars transfervindue. Det har åbnet op for snakken om, at hente Vitor Roque på førnævnte betingelser, men det kan ifølge Mundo Deportivo ikke lade sig gøre.

Det skyldes at brasilianeren allerede har underskrevet en langtidskontrakt med Barca, hvor han senest forventes at ankomme til sommer. Catalanerne er derfor fortsat nødt til at skabe plads i økonomien til Roque, imens ledelsen dog nu kan gå på transfermarkedet efter en midtbanespiller uden på samme måde at skulle tænke på FFP-reglerne.

.:FORSIDE:.