fbpx
Annonce

Gavi: 'Jeg har altid villet triumfere i Barca'

FCBARCELONA.DK - 16.09.22

// Gavi

I går underskrev Pablo Paéz Gavira, bedre kendt som Gavi, sin kontraktforlængelse frem til 2026. Det skete ved en ceremoni på Camp Nou, hvor den unge andalusier greb mikrofonen og talte til de mange fremmødte fans.

Det var tydeligt at Gavi trives bedre med en bold for fødderne end med en mikrofon i hånden foran flere tusind tilskuere. Det var nemlig en forsigtig og ydmyg spiller der fik overrakt mikrofonen, så han kunne sige et par ord til de mange Barca-fans der var mødte op til begivenheden, udelukkende for at hylde ham.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg er meget glad for min forlængelse. Det er noget jeg har drømt siden jeg var lille. Hele min familie, min repræsentant og jeg selv ved, at jeg altid har villet triumfere i Barca' indledte han lidt nervøst.

'Jeg vil forsøge gøre det så godt som muligt. La Masia har hjulpet mig meget på vejen og det samme har klubben og staben. Det er noget helt unikt. Jeg er meget taknemmelig overfor alle i La Masia, kokkene, lærerne, alle, for de har lært mig at arbejde hårdt og være ydmyg' fortsatte han.

Lørdag møder Barca Elche i ligaen og det var netop mod Elche, at Gavi scorede sit første mål for Barca. Det skete i sidste sæson og det har han ikke glemt. 'Jeg har rigtig gode minder fra den dag. Det var en drøm at kunne fejre min første scoring med tilhængerne i verdens bedste klub' afsluttede Gavi.

.:FORSIDE:.