fbpx

Barca modtager millionerstatning for Gavis skade

FCBARCELONA.DK - 20.11.23

© Getty Images
// Gavi

Gavi pådrog sig søndag en alvorlig korsbåndskade i højre knæ i landskampen mellem Spanien og Georgien og er ude i resten af sæson. Det er et kæmpe tab for Barca, som dog modtager en millionerstatning af FIFA på grund af den langvarige skade.

FIFA's regler gør nemlig, at et klubhold bliver økonomisk kompenseret, hvis en spiller, som bliver skadet under en landskamp, ender med at være ude i mere end 28 dage. I så fald vil klubben modtage kompensation for hver dag, som spilleren sidder ude fra når der er gået 28 dage siden skaden.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Helt præcist vil Barca modtage 20.548 euro per dag, som Gavi er ude med sin skade - dog maksimalt 365 dage. De første meldinger går på, at Gavi vil være ude i otte måneder og når man fratrækker de første 28 dage, så vil det indbringe Barca cirka 4,3 millioner euro, som svarer til cirka 32 millioner danske kroner.

Det er på ingen måde et tilstrækkeligt plaster på såret taget Gavis betydning for holdet i betragtning, men den økonomiske erstatning vil uden tvivl gøre Barca i stand til at hente en erstatning ind for midtbanespilleren, hvis man ønsker det.

Gense da Gavi pådrager sig sin korsbåndsskade herunder:

 
.:FORSIDE:.