fbpx

Officielt: Gavi ude med overrevet korsbånd

Peter Vyff - 20.11.23

 


Barca kunne i dag bekræfte det som flere medier allerede havde spekuleret i efter at Gavi i går måtte udgå med en knæskade. Catalaneren har revet korsbåndet over i højre knæ, og sæsonen er derfor slut for midtbanespilleren.

Selvom man skulle tro, at uheldet snart skulle være drevet over for Barca hvad angår skader, så kunne Xavi søndag se endnu en af sine spillere pådrage sig en skade. Gavi måtte i Spaniens landskamp mod Georgien lade sig udskifte i starten af første halvleg, og det lignende for alle en længerevarende knæskade.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det var derfor også en grædefærdig Gavi, der måtte forlade banen, og i dag til middag bekræftede Barca knæskaden til midtbanekrigeren. 'Undersøgelser udført mandag morgen på førsteholdsspilleren Gavi har vist, at han har pådraget sig en komplet overrivning af det forreste ledbånd i sit højre knæ, samt en tilhørende skade på den ydre menisk. Spilleren skal opereres i de kommende dage, hvorefter en ny opdatering vil blive meldt ud' lød det fra klubbens officielle hjemmeside.

Med en sådan skade forventes Gavi ud i mindst otte måneder hvilket betyder, at han ikke kommer i spil for Barca mere i denne sæson. Catalaneren går samtidig også glip af sommerens EM-slutrunde, samt de olympiske lege, der også spilles til sommer

Det er ekstremt dårlige nyheder for Xavi, der nu skal forholde sig til endnu en skade på midtbanen, hvor han også har måtte undvære Pedri og Frenkie de Jong i store dele af sæsonen. Cheftræneren skal nu sammen med sportsdirektøren Deco undersøge de tilgængelige muligheder, både internt i klubben og på transfermarkedet.

// Gavi
.:FORSIDE:.