fbpx

Gavi afgørende for stemningen i omklædningsrummet

Peter Vyff - 12.09.23

// Gavi

Selvom Gavi kun er fyldt 19 år, så har han allerede udviklet sig til en af de vigtigste spillere på førsteholdet. Spanieren har samtidig også gjort sig flot bemærket i omklædningsrummet, hvor han er fundamental for den gode stemning.

Barca ser ud til at gå en solid fremtid i møde, da holdet er fyldt med store talenter, der allerede har fast base på førsteholdet. Det drejer sig især om Ronald Araújo, Alejandro Balde, Pedri, Gavi og den helt unge Lamine Yamal, der har gjort kanonkarriere i denne sæson.

Kuldet af La Masia-spillere har vist sig uvurderlig for Barca, som i de sidste par sæsoner ikke har haft samme købekraft på transfermarkedet. Catalanerne har derfor kunnet ty til egne række, og det næste hold af talenter står allerede klar i køen til førsteholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og i seniortruppen har Gavi især gjort sig flot bemærket, selvom han fortsat er en af de yngste spillere på holdet. Stortalentet har allerede fået sit gennembrud under Xavi, hvor hans arbejdsiver, tekniske færdigheder og store alsidighed gør ham til en yndlingsspiller for Barca-træneren.

Spanieren har også understreget hans modenhed i omklædningsrummet, hvor han ifølge journalisten Jordi Cardero fra mediet Relevo er en af hovedårsagerne til den gode stemning. Gavi har især påtaget sig ansvaret for holdets unge spillere, deriblandt Férmin López og Ander Anstralaga, selvom de er jævnaldrende.

Det er positivt nyt for Barca, hvor atmosfæren og sammenholdet er blevet styrket over de sidste par år. Og forhåbentligt kan det bringe holdet langt, da sæsonen uden tvivl også kommer til at byde på lidt modgang, hvor det er vigtigt, at spillerne står sammen og kæmper for hinanden.

.:FORSIDE:.