fbpx
Annonce

Frenkie de Jong meldes tvivlsom til El Clásico

FCBARCELONA.DK - 27.03.23

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong spillede hele kampen mod Real Madrid for en uge siden, men han sluttede opgøret med smerter i det ene lår. Siden er muskelskaden blevet bekræftet og selvom den næppe er alvorlig, risikerer han at misse flere kampe.

Det skabte ikke glæde hjemme i Holland, da Frenkie de Jong meldte om smerter i højre lår. Midtbanespilleren blev bedt om at møde frem i landsholdslejren til en nærmere undersøgelse, noget som angiveligt ikke vakte begejstring hos De Jong.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter undersøgelsen kom meddelelsen om, at De Jong måtte melde afbud til Hollands EM-kvalifikationskampe mod Frankrig og Gibraltar, hvorefter han returnerede til Barcelona for at komme sig over skaden.

Her er klubben ikke kommet med nogle officielle meldinger, men der er spekulationer om, at hollænderen går glip af de kommende kampe. Han skulle være helt afskrevet til kampen på lørdag mod Elche, mens det er usikkert om han kan spille mod Real Madrid den 5. april, når de to ærkerivaler mødes i returkampen i semifinalen i Copa del Rey.

Det vil være et kæmpe handicap at skulle undvære De Jong i den afgørende kamp, hvor det er en plads i pokalfinalen der står på spil. Det bliver derfor spændende at følge udviklingen den kommende uge, for det vil blive afgørende for om han kan deltage i El Clásico eller ikke.



.:FORSIDE:.