fbpx
Annonce

Frenkie de Jong: 'Hollands spil er bedre for mig'

FCBARCELONA.DK - 04.06.22

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong spillede en blændende kamp i går for Holland, da de besejrede Belgien med 4-1. Efter kampen kom han med en stikspille til Xavi, for han sagde direkte, at han bedre kan lide at spille for Holland end for Barca.

Hos Barca er de fleste defensive opgaver på midtbanen overladt til Sergio Busquets, mens Frenkie de Jong har en mere offensiv og spilskabende rolle. Hos Holland spiller De Jong mere tilbagetrukkent og det har han det tydeligvis bedre med. Det slog han fast efter gårsdagens landskamp.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg spiller anderledes her end i Barca. Jeg tror det er meget bedre for mig. Jeg kan lide at være den første spiller der modtager bolden fra forsvarsspillerne og finde sammen med angrebet' kom det fra ham.

Dermed siger De Jong reelt, at han ikke føler sig 100% til rette i den måde Xavi vil spille på. Måske udmeldingen kan være et signal om, at Frenkie de Jong overvejer at gengælde den store interesse der kommer fra Manchester United, der har fået hollænderen Erik ten Haag som ny træner.

.:FORSIDE:.