Frenkie de Jong: 'Glad for at være klar til EM'

FCBARCELONA.DK - 17.11.19

© Getty Images

Frenkie de Jong spillede i går hele kampen, da Holland med et 0-0 resultat ude mod Nordirland definitivt sikrede sig adgang sommerens EM-slutrunde. Efter kampen glædede han sig over kvalifikationen.

Akkurat som det er tilfældet i Barcelona, er Frenkie de Jong en af de bærende kræfter på det hollandske landshold. Derfor var det ventet, at han ville starte inde mod Nordirland i Belfast.

Kampen blev aldrig den helt store oplevelse, men det ene point var nok til at sikre Holland en af de to øverste pladser i gruppe C.

'Vi er alle meget glade, for vi har nået vores mål om at kvalificere os til EM. Jeg mener vi burde have vundet i dag, men det var ikke en nem kamp. Vi kom dog aldrig i problemer, men vi ville alle gerne have vundet, ikke mindst mig' udtalte han umiddelbart efter kampen.

De Jong ydede en solid indsats på banen gennem 90 minutter og var medvirkende til, at Nordirland aldrig virkede som den helt store trussel.

Holland og Tyskland slås om førstepladsen i gruppen og begge hold slutter gruppespillet af på hjemmebane på tirsdag. Tyskland møder Nordirland, mens Holland tager imod Estonien.

.:FORSIDE:.