fbpx
Annonce

Forlængelsen af Alonso er Xavis førsteprioritet

Simon Arun Vrábel - 21.12.22

// Marcos Alonso

Selvom der er mange rygter om køb og salg af spillere når vinterens transfermarked åbner, så gør klubbens økonomi, at der forsat er langt fra ønske til handling. Derfor skal der prioriteres og her skulle Marcos Alonsos forlængelse stå øverst.

Det er den catalanske avis Sport, som fortæller, at Xavi har gjort det klart for den sportslige ledelse, at han ønsker at holde på den rutinerede spanier. Der har ellers været rygter om, at man ville indskrive Balde og Gavi på førsteholdet, men da det vil betyde, at de skal have nye kontrakter betyder det samtidig, at det i forvejen skrøbelige lønforhold i truppen belastes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor mener avisen at vide, at Xavi har bedt ledelsen om at indkalde Marcos Alonso til forhandlingerne om en forlængelse af hans kontrakt, som står til at udløbe til sommer. Alonso ankom på en fri transfer fra Chelsea og helt fra begyndelsen har den 31-årige venstreback udvist stor interesse i at spille i blaugrana. Det forventes derfor også at blive en ren formsag at forlænge spanierens kontrakt.

Rygterne går på, at man vil tilbyde Alonso en forlængelse på ét år samt en option på yderligere et år. Det vil betyde, at Alonso, som oprindeligt er født i Madrid, vil være at finde på Camp Nou indtil han fylder 34 år. Den venstrebenede forsvarsspiller har angiveligt især imponeret Xavi ved at gøre nogle gode indhop i det centrale forsvar og det er netop hans alsidighed samt erfaring som gør, at Xavi ønsker at holde på forsvarsspilleren, som har spillet de sidste seks år i Chelsea.

Marcos Alonso har prøvet lidt af hvert i sin karriere, da hans CV fortæller om ophold hos Fiorentina, Bolton, og Sunderland samt 39 kampe for Real Madrids B-hold. I Barca har han siden hans ankomst i sommer allerede spillet 12 kampe og scoret et enkelt mål.

.:FORSIDE:.