fbpx

Flere storhold meldes interesseret i Ferran Torres

Peter Vyff - 17.12.22

topbar2221

Ferran Torres kan allerede være på vej til at forlade Barca, selvom det er mindre end et år siden at han ankom til Camp Nou. Det skyldes en eftersigende stor interesse fra tre storhold i Europa.

Den tyske avis BILD bragte forleden en historie om Barca-spilleren Ferran Torres, som angiveligt skulle være på blokken hos Premier league-klubberne Arsenal og Tottenham, samt italienske AC Milan. Spanieren har ellers kun været at finde på Camp Nou i et lille års tid, efter catalanerne hentede ham hos Manchester City sidste vinter for 55 mio. euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 22-årige Torres har dog haft det svært hos Barca, hvor han trods flere chancer i startopstilingen, ikke har formået at overbevise Xavi om hans kvaliteter. Cheftræneren har derfor som oftest benyttet sig af Robert Lewandowski, Ousmane Dembélé og Raphinha i front, og det er derfor kun blevet til 44 kampe for den tidligere Valencia-spiller, der flere gange er blevet benyttet som indskifter.

Spanierens situation på Camp Nou, sammenlagt med Barcas økonomiske problemer, har angiveligt skabt interessen hos de tre europæiske storhold, som dog også har hver sin grund til at købe landsholdsspilleren. Arsenal mistede i efteråret Gabriel Jesus til en alvorlig skade, Tottenham ønsker at støtte Harry Kane mere i front, og AC Milan leder efter en erstatning for Rafael Leão, der kan være fortid efter sæsonen.

Den mest sandsynlige destination skulle ifølge BILD være Arsenal, som i øjeblikket fører Premier League. Det bliver dog ikke billigt at hente Torres, taget hans høje pris i betragtning, samtidig med at hans kontrakt først udløber i 2027. Det er dog helt åbenlyst at Barca har brug for et par økonomiske boosts for at komme i mål med Financial Fair Play-reglerne, og derfor kan et salg i sidste ende vise sig nødvendigt. 

// Ferran Torres
.:FORSIDE:.