fbpx
Annonce

Fire Barca-kvinder hyldes før kampen mod Getafe

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.08.21

© FC Barcelona
// Getafe // Kvinder

Ved torsdagens lodtrækning til denne sæsons Champions League-gruppespil blev sidste sæsons bedste mandlige og kvindelige spillere kåret. Her ryddede fire Barca-kvinder hele bordet. De bliver alle hyldet i dag på Camp Nou.

Barca-kvinderne havde en fænomenal sidste sæson, da de vandt the treble, heriblandt kvindernes udgave af Champions League. Derfor var det naturligt nok Barca-kvinderne som prægede kåringerne af de bedste kvindelige spillere i Womens Champions League for sidste sæson.

Sandra Paños fra blev kåret til turneringens bedste målmand, mens Irene Paredes løb med æren som den bedste forsvarsspiller. Jennifer Hermoso blev kåret til den bedste midtbanespiller og Alexia Putellas blev kåret til den bedste angriber.
 

Artiklen fortsætter under annoncen
FCBSHOP.dk - FC Barcelona trøjer og merchandise

 
Ikke nok med det, så blev Alexia Putellas også kåret til turneringens bedste spiller. Kvindernes træner Lluís Cortés blev kåret til den bedste træner. Derudover var podiet med de tre bedste kvindelige spillere kun udgjort af Barca-spillere. Her var Jennifer Hermoso og Lieke Martens også en del af podiet.

Inden søndagens kamp mod Getafe, som starter klokken 17.00, bliver de fire Barca-spillere fra kvindeholdet hyldet foran tilhængerne på Camp Nou. Det er en flot gestus af Barca, der har sat langt mere fokus på kvindefodbolden i de seneste år.

Sandra Paños, Irene Paredes, Jennifer Hermoso og Alexia Putellas må dog undvære deres individuelle priser ved hyldesten i dag, da de ikke fik overrakt dem torsdag i Istanbul ved UEFA's ceremoni, fordi de ikke kunne rejse dertil på grund af corona-restriktioner.

Til Barca-kvindernes første hjemmekamp i Champions League på Estadi Johan Cruyff vil de få overrakt deres beviser på, at de var de bedste kvindelige spillere i Champions League i sidste sæson. Det vides ikke endnu om Lluís Cortés også bliver hyldet i dag.



.:FORSIDE:.