fbpx
Annonce

Ferran Torres: 'Jeg vidste at målene ville komme'

FCBARCELONA.DK - 14.03.22

ps5 art


Ferran Torres viste søndag aften noget af den skarphed, som han har manglet siden ankomsten til Barca. Spanieren scorede to mål mod Osasuna og var uden overraskelse godt tilfreds efter opgøret.

Ferran skulle blot bruge 21 minutter på at score sine to mål i søndagens opgør mod Osasuna. Efter 14 minutter omsatte spanineren et straffespark, inden han syv minutter siden scorede mellem benene på keeperen på et oplæg fra Dembélé.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter kampen talte en tilfreds Ferran Torres med pressen.

'Jeg er meget glad for sejren. Personligt har jeg aldrig tvivlet på, at jeg nok skulle score mål. Når man hele tiden kommer frem til chancer, så skal målene nok komme' sagde Ferran.

'Forleden spillede vi ikke nogen god kamp mod Galatasaray og derfor var det meget vigtigt, at vi i dag kom tilbage på sporet. Vi er meget selvkritiske og i dag så man vores reaktion'.

'Vi ved godt, at der venter en El Clásico mod Real Madrid i næste weekend, men det tænker vi slet ikke på nu. Nu gælder det torsdagens kamp i Europa League mod Galatasaray, hvor vi spiller for vores overlevelse. Vi skal vinde kampen og først derefter kan vi tænke på El Clásico'.

// Ferran Torres
.:FORSIDE:.