fbpx

Ferran Jutglá har fået en flyvende start i Belgien

FCBARCELONA.DK - 16.08.22

// Ferran Jutgla

Ferran Jutglá blev solgt til Club Brugge tidligere på sommeren og man må sige at den 23-årige catalaner har fået en flot start i sin nye klub. Han er startet inde i alle kampe og det er blevet til både scoringer og assists.

Ferran Jutglá tilhørte Barca B i sidste sæson, men der blev også kaldt på ham fra førsteholdets side og her gjorde han det også godt. Han nåede at spille ni kampe og her blev det til to scoringer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var dog ikke nok til at Xavi ville beholde catalaneren i sin trup og derfor blev han solgt til Club Brugge for 5 mio. euro. Samtidig sikrede Barca sig 10% af en eventuel fremtidig transfersum, men ikke nogen tilbagekøbsret.

Selvom den belgiske liga ikke hører til de stærkeste i Europa, er det ikke nemt at tilkæmpe sig en hovedrolle på et hold som Club Brugge. Det er ikke desto mindre hvad der er lykkedes for Jutglá, for han er startet inde i samtlige af holdets kampe.

Han lagde ud i ligapremieren med at levere to oplæg og han er også noteret for to scoringer i de første fire runder, den seneste af dem i søndags. De gode takter er stærkt medvirkende til, at Club Brugge blander sig i toppen af tabellen.

.:FORSIDE:.