fbpx
Annonce

Eriksen nævnes som Uniteds alternativ til De Jong

FCBARCELONA.DK - 06.06.22

// Frenkie de Jong // Christian Eriksen

Manchester United kæmper hårdt for at lokke Frenkie de Jong væk fra Barca, men operationen ser rigtig svær ud for endlænderne. Derfor kigger de nu på alternativer og her nævnes Christian Eriksen som en mulighed.

Frenkie de Jong har tilsyneladende ikke den store lyst til at tage til United, for i sine seneste udtalelser har han holdt fast i, at han ønsker at blive i Barca. Samtidig ville en handel blive rigtig dyr for den engelske klub, for der har været talt om et prisniveau på 80 mio. euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu kan det være at presset letter på De Jong og på Barca, for United er begyndt at kigge på alternativer til at forstærke midtbanen. Det fortæller avisen Mirror. Her skulle det være danske Christian Eriksen der er i søgelyset. Danskeren kan hentes på fri transfer, da hans kontrakt med Brentford udløber med udgangen af juni måned.

Vælger United at satse på Eriksen fremfor Frenkie de Jong er det meget sandsynligt, at Barca også får glæde af den 25-årige hollænder i næste sæson også. De Jongs kontrakt med Barca løber indtil 2026.

.:FORSIDE:.