fbpx

De Jong: 'Atlético er et fantastisk hold'

Peter Vyff - 01.12.23

// Frenkie de Jong

Barca tager på søndag imod Atlético Madrid i en direkte duel om tredjepladsen i La Liga. Catalanerne vil dog ifølge Frenkie de Jong ikke ændre i forberedelserne til kampen, selvom der står meget på spil.

Det lykkedes at fjerne en smule af presset i tirsdags efter sejren over Porto i Champions League. Barca står dog foran to skæbnesvangre kampe i La Liga, hvor holdet skal forsøge at overvinde topholdene, Atlético Madrid og Girona.

Catalanerne tager først og fremmest imod Atlético på søndag, og da holdene har lige mange point, står der meget på spil. Barca kan med et nederlag ende med at være syv point efter Real Madrid og Girona, hvilket er en stor pointforskel 15 kampe inde i sæsonen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cheftræneren Xavi kan dog glæde sig over at have størstedelen af sine spillere klar til storkampen, og især Frenkie de Jongs comeback på midtbanen har skabt stor begejstring. Hollænderen forventes også at få en fremtrædende rolle i søndagens topopgør, som han i går udtalte sig om til sportsmediet TJ Sports.

'Atlético er et fantastisk hold med masser af kvalitet, og de har en stærk trup fyldt med kvalitetsspillere. Det er altid hårdt at spille mod dem, det er altid intenst, og de er virkelig svære at spille imod. Men for at være ærlig, så forbereder vi os som vi gør mod alle hold, og vi går altid på banen for at vinde' sagde De Jong.

Hollænderen, der hurtigt har fundet ind i rytmen på holdet efter at have siddet ude i to måneder, blev efterfølgende spurgt om der var nogle Atlético-spillere, som han ville holde et ekstra øje med på søndag.

'De har mange fantastiske spillere. Jeg har selv spillet med Antoine Griezmann, og med Memphis, og de har begge så meget kvalitet over sig' afsluttede hollænderen. 

.:FORSIDE:.