fbpx
Annonce

Er Copa del Rey nøglen til spilletid for Pablo Torre?

Simon Arun Vrábel - 04.01.23

// Copa del Rey // Pablo Torre

Det unge midtbanetalent Pablo Torre har endnu ikke fået den spilletid som Xavi gerne vil give ham, for konkurrencen på midtbanen er hård. Derfor ligner Copa del Rey en oplagt mulighed for, at Torre endelig kan få mere spilletid.

Der er ingen som tvivler på unge Pablo Torres talent, men når konkurrenterne på midtbanen hedder Gavi, Pedri og Frenkie de Jong, så er det svært at få spilletid. Det har unge Pablo Torre måtte sande, men nu hvor Copa del Rey starter kunne det være en oplagt mulighed for at få flere minutter i støvlerne.

Den 19-årige midtbanespiller har levet en noget rodløs tilværelse i denne sæson, for egentligt tilhører han Rafa Márquez’ B-hold, men Xavi har insisteret på, at Torre træner med førsteholdet. Det er den samme konstellation, som man ser med Alejandro Balde og Gavi, men forskellen på de to og Torre er, at de begge nyder spilletid under Xavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


Modsat har Torre kun spillet 108 minutter i denne sæson og det var kun i den betydningsløse kamp i Tjekkiet i Champions League imod Viktoria Plzen, at Torre har prøvet at starte inde. Derfor ligner onsdagens pokalkamp imod Intercity fra den tredjebedste række en gylden mulighed for Torre at få mere spilletid.

Det er meget alment, at man i Barca bruger pokalturneringen til at give spilletid til førsteholdets mere perifere spillere samtidig med, at en række spillere fra B-holdet får muligheden. Udover at Iñaki Peña med stor sandsynlighed får pladsen i buret på bekostning af Ter Stegen så kunne det tænkes, så er Pedri ikke udtaget til kampen. Det frigiver derfor en plads på midtbanen.

Pablo Torre har i alt spillet 198 minutter i denne sæson fordelt på 90 minutter for B-holdet i hjemmekampen imod Real Murcia tilbage i september måned. Derudover er det blevet til 14 minutter i La Liga imod Atletic Bilbao, 87 minutter imod Viktoria Plzen over to kampe og otte minutter imod Bayern München. Derudover har han siddet på bænken hele 10 gange når førsteholdet har spillet, hvilket vidner om, at Xavi forsat tror på det unge 19-årige talent.

.:FORSIDE:.