fbpx
Annonce

En sejr over Cádiz vil genskabe håbet i Barcelona

FCBARCELONA.DK - 21.02.21

© Getty Images
// La Liga // Cadiz

Efter masakren mod PSG var humøret i bund hos Barca-spillerne og troen på titler nåede et nyt lavpunkt. Det kan dog hurtigt vende, for lykkes det for Barca at besejre Cádiz i eftermiddag, åbner der sig nye muligheder i ligaen.

Tingene ændrer sig lynhurtigt i fodbold. Tirsdagens 1-4 nederlag mod PSG tegnede et billede af endnu en skuffende sæson, der sandsynligvis ville ende uden titler. Champions League syntes slut, Copa del Rey ser svær ud og i ligaen syntes Atlético umulig at nå.

Det har et enkelt resultat ændret på, for med Atléticos nederlag mod Levante i går, lysner det måske alligevel i ligaen for Barca. Det ellers suveræne tophold fra Atlético er begyndt at vise svaghedstegn og det skal Barca forsøge at udnytte.

Der er derfor en spirende optimisme, for vinder Barca over Cádiz i dag, er afstanden til førstepladsen pludselig kun på seks point og med 15 kampe tilbage, vil alt kunne ske. Dermed er mesterskabet pludselig en reel mulighed for Koeman og hans spillere og det kan ikke undgå at give ekstra motivation og nye kræfter.

Kampen senere i dag har derfor pludselig fået en helt anden betydning, for med en sejr træder Barca for alvor tilbage i kampen om mesterskabet, en kamp som mange betragtede som overstået for blot en uge siden.

Kampen mod Cádiz spilles kl. 14.00.

.:FORSIDE:.