fbpx
Annonce

Elche-træner: 'Det bedste Barca-hold i hele sæsonen'

Ebbe Fischer - 06.03.22

// La Liga

ps5 art


I dag skal Barca forsøge at fortsætte den seneste sejrstime, når man i den spanske liga møder Elche på udebane. Hjemmeholdets træner, Francisco Rodríguez, erkendte på fredagens pressemøde, at man skal møde et catalansk mandskab i storform.

I den igangværende sæson har Elche kun tabt to ud af deres 12 hjemmekampe i La Liga og derfor håber Rodríguez på, at man kan give modstand til de formstærke catalanere.

'Barcas nuværende niveau er fantastisk. Vi skal op imod det bedste Barca-hold i hele sæsonen. De har et højt niveau - særligt efter de gode forstærkninger, de har fået i vinterens transfervindue' sagde Rodríguez.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er derfor, at de har vundet de sidste tre kampe og har scoret fire mål i hver kamp. Men vi vil forsøge at vise, hvad vi selv har arbejdet på og på den måde bringe kampen i den retning, vi ønsker" slog han fast.

'Vi kommer til at forsvare i zoner langt tilbage på banen, men også lejlighedsvist længere fremme" afsluttede Elche-træneren.

Om den tilgang er nok mod et sprudlende Barca-mandskab skal blive spændende at se. Opgøret fløjtes i gang klokken 16.15 og kan ses direkte på TV2 Sport X.

 

.:FORSIDE:.