fbpx
Annonce

Drømmen om VM kan få Coutinho til at skifte klub

FCBARCELONA.DK - 25.12.21

// Philippe Coutinho

Rygterne om Philippe Coutinho er mange og noget tyder på, at han kan være på vej væk her til januar. Han drømmer om at komme til VM i 2022 i Qatar, men det kræver spilletid og det får han ikke i Barca.

Den brasilianske landstræner Tite har stor tillid til Coutinho, der kom med til en landsholdssamling i efteråret selvom alle vidste, at formen ikke var til det. Spilletid blev det da heller ikke for Brasilien, men Tite fik sendt et signal om, at Coutinho stadig er inde i varmen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Coutinho drømmer om at deltage ved VM i Qatar om et lille års tid, men for at komme med i den brasilianske landsholdstrup, har han brug for regelmæssig spilletid i sin klub, for at finde det krævede niveau.

I Barcelona indgår Coutinho tilsyneladende ikke i Xavis planer. Brasilianeren har siddet på bænken de seneste kampe, hvor han har set unge spillere som Abde, Gavi og Nico få spilletiden i stedet. Det må have været en bitter pille at sluge for den ambitiøse Coutinho.

Coutinho har indtil videre modsat sig at forlade Barca. Han er den bedst lønnede i truppen og han får næppe samme løn andre steder. Derfor har han valgt og kæmpe for at vise, at han kan genfinde niveauet fra tiden i Liverpool.

Med ankomsten af Xavi som ny træner ser det svært ud for Coutinho med spilletid og derfor kan det blive svært at komme med til VM, hvis han bliver i klubben. Derfor kan drømmen om VM få ham på andre tanker og skifte klub i vinterens transfervindue, selvom det bliver til en lavere løn.

.:FORSIDE:.