fbpx
Annonce

Dommeren tildeler Pedris scoring til Aubameyang!

FCBARCELONA.DK - 21.02.22

// Valencia // Aubameyang // Pedri

ps5 art


Det var Pedri der i første omgang blev noteret for Barcas 1-4 scoring mod Valencia, men senere ændrede kampens dommer det til Aubameyang, fordi bolden ramte ham på vejen. Dermed blev Aubameyang noteret for et hattrick.

Det var først da kampen var færdig at omverden fandt ud af, at det var Aubameyang der blev noeteret for Barcas sidste scoring i 1-4 sejren over Valencia. Pedri havde fyret et brag af et skud af sted og man kunne ikke lige med det blotte øje se, at bolden strejfede Aubameyang på ryggen, da han forsøgte at dukke sig for bolden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efterfølgende viste tv-billederne dog, at bolden ændrede retning og snød målmanden. Aubameyangs berøing havde derfor afgørende indflydelse på scoringen, selvom det tydeligvis ikke var med vilje. Det mente dommeren var nok til, at Aubameyang blev noteret som den retmæssige målscorer i kamprapporten.

Dermed scorede Pierre-Emerick hattrick i opgøret, for det var også ham der gjorde det til 0-1 og 0-3. På disse scoringer var der ingen tvivl om, at han var manden bag.

.:FORSIDE:.