fbpx
Annonce

Disse hold kan Barca trække i Copa del Rey

FCBARCELONA.DK - 06.01.23

// Copa del Rey

Barca er klar til ottendedelsfinalerne i Copa del Rey og i morgen afgøres det, hvem holdet skal op imod. Lodtrækningen foregår på den måde, at der reelt er mulighed for en Clásico så tidligt i turneringen.

De sidste 1/16 finaler i Copa del Rey er spillet og dermed kender man navnene på de 16 hold der er tilbage i turneringen. I morgen kl. 13.00 trækker fodboldforbundet RFEF så lod til ottendedelsfinalerne, hvor runden afgøres i en enkelt kamp.

Lodtrækningen foregår på den måde, at de hold der ikke spiller i La Liga er garanteret fordel af hjemmebane, ligesom de er sikre på, at trække et hold fra La Liga.

AD Ceuta er det lavest rangerende hold der er tilbage i Copa del Rey. De spiller til daglig i tredjebedste række, akurat som CF Intercity, som Barca med besvær slog med 3-4 efter forlænget spilletid. Dernæst er der tre hold fra næstbedste række, nemlig Deportivo Alavés, Levante og Sporting Gijón.

Artiklen fortsætter under annoncen


Disse fire hold møder altså hold fra La Liga og kan alle derfor trække Barca. Når der er fundet modstandere til de fire lavest rangerende hold, vil der være otte hold fra La Liga tilbage i lodtrækningen.

Disse otte hold indgår i en fuldstændig åben lodtrækning, hvor alle kan trække hinanden. Det betyder, at hvis hverken Barca eller Real Madrid trækker et lavere rangerende hold, er der en mulighed for, at de trækker hinanden allerede i ottenendedelsfinalen.

De liga-hold der kommer først op af bowlen ved lodtrækningen har fordel af hjemmebane, hvor kampene spilles den 17., 18. og 19. januar.

De 12 hold fra La Liga der stadig er med i Copa del Rey er Athletic Club Bilbao, Atlético Madrid, FC Barcelona, Betis, Espanyol, Mallorca, Osasuna, Real Madrid, Real Sociedad, Sevilla, Valencia og Villarreal.

Konklusionen er derfor, at Barca reelt kan trække hvilket som helst af de 15 hold der ligger i bowlen udover catalanerne.



.:FORSIDE:.