fbpx
Annonce

Disse hold kan Barca møde i Europa League

FCBARCELONA.DK - 09.12.21

// Europa League

Barca røg onsdag aften ud af Champions League og skal nu i stedet spille Europa League. Her skal man ud i en kvalikationsrunde over to kampe for at gå videre til ottendedelsfinalen.

Som noget nyt skal tredjepladserne fra gruppespillet i Champions League nu bevise, at de hører til i en Europa League ottendedelsfinale. Derfor skal Barca møde en andenplads fra en Europa League gruppe, som man skal slå over to kampe for at gå videre til ottendedelsfinalen.

Europa League gruppespillet er endnu ikke færdigspillet og derfor er grupperne endnu ikke endeligt afgjort. Flere hold kan dermed fortsat tage andenpladserne i grupperne, men man kan alligevel på nuværende tidspunkt lave en liste over de klubber, som catalanerne kan trække i kvalifikationsrunden til Europa League ottendedelsfinalen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Se her hvem Barca kan trække.

Rangers - Gruppe A 
PSV Eindhoven / Real Sociedad (Kan ikke trækkes) - Gruppe B
Leicester / Spartak Moskva / Napoli / Legia Warszawa - Gruppe C
Eintracht Frankfurt / Olympiakos - Gruppe D
Galatasaray / Lazio - Gruppe E
Røde Stjerne / Braga / FC Midtjylland - Gruppe F
Real Betis (Kan ikke trækkes) - Gruppe G
Dinamo Zagreb / Genk - Gruppe H

To klubber fra samme land kan ikke trække i hinanden i kvalifikationsrunden og det betyder, at både Real Betis og eventuelt Real Sociedad ikke bliver catalanernes modstander. Barca skal derimod måske en tur til Danmark, hvis FC Midtjylland tager andenpladsen i deres gruppe og bliver trukket op af bowlen som Barcas modstander.

Der trækkes lod til Europa League kvalifikationsrunden den 13. december.

.:FORSIDE:.