fbpx
Annonce

Dest ser ikke ud til at ville forlade Barca

Markus Johannessen - 27.08.22

Barca-spillere, der ikke ønsker at forlade truppen, er efterhånden en velkendt sang i det catalanske. Ledelsen forsøger at finde en klub til Sergiño Dest før transfervinduet lukkes, men forsvarsspilleren gør det ikke nemt.  

Den amerikanske defensiv indgår ikke i Xavis planer og cheftræneren havde håbet på at sende ham afsted til en anden klub før den kommende uge er omme. Det ser dog ikke ud til at være en nem opgave.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport, ønsker Sergiño Dest ikke at forlade Camp Nou, i hvert fald ikke før VM er overstået. Kantspilleren er angiveligt overbevist om, at han kan tilkæmpe sig mere spilletid på græstæppet og bevise sit værd, specielt da Xavi og co. indtil videre ikke er lykkedes med at erhverve en ny højreback. 

Xavi har angiveligt meddelt Dest, at han skal søge nye græsgange. Ledelsen har endda åbnet op for idéen om at udleje den 21-årige forsvarsspiller, med en tilhørende købsoption. Det var dog hensigten at sælge Dest for omtrent 20 millioner euro, men det ser ikke realistisk ud for nuværende. 

Manchester United har fortsat forsvarsspilleren på prioritetslisten, men et skifte til Premier League kræver, at De Røde Djævle kommer af med en af deres defensive spillere først. Det er der meget lille sandsynlighed for, at de lykkes med i dette transfervindue. 

Sergiño Dest har angiveligt ingen interesse i at samarbejde vedrørende sin egen afgang. Hverken på leje- eller fast kontrakt. Indtil videre tyder alt på, at amerikaneren bliver på Camp Nou - i hvert fald indtil vinterens transfervindue i januar.

// Sergiño Dest
.:FORSIDE:.