fbpx
Annonce

Der venter Barca en svær aften i Salamanca

FCBARCELONA.DK - 18.01.24

 


På papiret burde der aldrig tvivl om udfaldet, når Barca i aften gæster Unionistas de Salamanca i Copa del Rey. Alligevel kan Xavi og hans spillere forvente en svær aften, for Unionistas slog Villarreal ud i sidste runde.

Unionistas spiller til daglig i Primera Division RFEF, der trods sin navn, er tredje bedste række i spansk fodbold, samme række som Barcas andethold, Barca Atlétic, er en del af. Her indtager Unionistas en ydmyg 13. plads, mens Barca Atlétic ligger nummer syv.

En ting er dog den daglige liga, en anden er pokalkampene i Copa del Rey, der altid er gode for overraskelser. Det så man i 1/16-finalen, hvor Unionistas sendte selveste Villarreal ud af turneringen. Det skete efter 1-1 efter forlænget spilletid og derefter straffespark.

Artiklen fortsætter under annoncen


Unionistas har tidligere i sin historie haft besøg af Real Madrid i Copa del Rey, men det er første gang at Barca lægger vejen forbi. Der er derfor tale om en kæmpe kamp for holdet fra Salamanca i den vestlige del af Spanien, hvor ikke mange turister finder hen.

Barcas spillere går ind til kampen med skuffelse i kroppen efter 4-1 ydmygelsen i Supercup-finalen. Dermed kan det blive svært at sætte sig op til en kamp mod et hold fra tredjebedste række, i de meget ydmyge rammer på Estadio Municipal Reina Sofia, hvor der er plads til små 5.000 tilskuere. Heldigvis for Barca er der naturligt græs på banen, hvor mange mindre klubber ellers har kunstgræs, som Barca-spillerne ikke er vant til.

At det ikke er nemt at møde små hold på udebane, oplevede Barca i 1/16-finalen, hvor de måtte nøjes med en 2-3 sejr over UD Barbastro i et opgør, hvor Xavi havde alle sine profiler på banen.

Kampen mod Unionistas de Salamanca fløjtes i gang kl. 19.30 i aften og den kan ses på Sport Live.



// Copa del Rey // Unionistas de Salamanca
.:FORSIDE:.