fbpx
Annonce

Der forventes mindst fire ændringer mod Getafe

FCBARCELONA.DK - 29.08.21

// Getafe


Kl. 17.00 i eftermiddag fløjtes kampen mod Getafe på Camp Nou i gang. Her er Ronald Koeman tvunget til at lave om på sit hold på grund af en del fravær og i alt forventes det, at Barca-træneren foretager mindst fire ændringer.

Gerard Piqué er ude med en skade, Eric García har karantæne og Pedri har fået fri et par uger. Disse tre spillere startede alle inde i de to første ligakampe mod henholdsvis Real Sociedad og Athletic Club Bilbao. Deres fravær i dag tvinger Koeman til at tænke nyt.

Derudover er Marc-André Ter Stegen tilbage efter sin skadespause og den bedste måde at få en målmand i gang på, er at give ham spilletid. Derfor er det sandsynligt med en ændring i målet i aften.

Annoncen fortsætter under annoncen
FCBSHOP.dk - FC Barcelona trøjer og merchandise


Det er oplagt at det bliver Araujo og Lenglet der får pladserne i forsvaret, mens det sandsynligvis bliver Sergi Roberto der afløser Pedri på midtbanen. Senere i kampen kommer Coutinho nok i spil til denne position til et længe ventet comeback.

Det er heller ikke umuligt at Koeman vil ændre på angrebet, efter at offensiven ikke fungerede mod Bilbao. Det kan meget vel gå ud over Braithwaite. Her er Yosuf Demir inde i billedet som et muligt alternativ til danskeren.

Det bliver under alle omstændigheder et Barca-mandskab med ændringer som Koeman sender på banen til dagens kamp. Hvem der starter inde bliver afsløret en time inden kick-off.

.:FORSIDE:.