fbpx
Annonce

Dembélés skade stiller Barca i en svær situation

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.06.21

// Ousmane Dembélé


Dembélé måtte desværre forlade banen for Frankrig i den seneste kamp for ham ved EM med en lårskade, som holder ham ude i op til to måneder. Det stiller catalanerne svært i forhold til angriberens fremtid på Camp Nou.

Med kontraktudløb om et år for Ousmane Dembélé skal Barca sælge franskmanden denne sommer for at få det højest mulige beløb for ham, hvis ikke han indgår i planerne. Vil Koeman bruge Dembélé i den nye sæson er det derimod vigtigt at få forlænget med Dembélé.

Der hersker en uvished i Barca i forhold Dembélé om hvad han egentlig selv vil. Klubben har lidt en følelse af, at Dembélé trækker tiden i forhold til en forlængelse. På grund af det er Barca klar til at sende ham videre i karrieren.

Men nu er Dembélé blevet skadet i baglåret, en skade som angiveligt kan holde den 24-årige kantspiller ude i op til to måneder, det vil sige til slutningen af august, hvor transfervinduet nærmer sig sin afslutning. En skadet spiller er der ikke mange klubber som vil købe.

Vil Barca derfor sælge Dembélé denne sommer kan det blive svært at komme af med ham. Derfor kan Dembélé blive nødt til at blive endnu en sæson i Barca, men det er som sådan ikke noget problem, hvis han forlænger sin kontrakt.

Om Dembélé vil forlænge lader til at være meget uvist. Det er ikke en god fornemmelse man har med ham i det catalanske. Der har kørt flere rygter om, at Dembélé måske har planer om tage en sidste sæson i Barca, for så at forlade klubben på en fri transfer i sommeren 2022.

.:FORSIDE:.