fbpx
Annonce

Dembélés indsats mod Juventus skaber optimisme

FCBARCELONA.DK - 27.07.22

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé havde stået lidt i skyggen af Raphinha i holdets to første kampe i USA, men mod Juventus i nat var det franskmanden der tog hovedrollen med to scoringer. Det skaber optimisme for hans sæson.

Sidste sæson var præget af al polemikken omkring Dembélés manglende vilje til at forlænge. Han blev upopulær blandt tilhængerne og alligevel leverede han på banen. Hans bød på en masse gode aktioner og vigtige oplæg til mål, men hans egne scoringer kom der ikke mange af.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu har Dembélé forlænget og han står foran en sæson med ro omkring sig. Derfor er forventningerne også store til ham og indsatsen mod Juventus skaber en tro på, at han er i stand til at indfri forventningerne.

Alle ved at Dembélé kan noget specielt med bolden og det så man to eksempler på i kampen mod Juventus, begge gange hvor det resulterede i mål. De to aktioner lignede lidt hinanden, med Dembélé i udfordrenens rolle, hvor han med svævre driblinger bringer sig fri og scorer.

Det er netop sådanne aktioner som Xavi ønsker at se fra Dembélés side, både når det gælder det udfordrende spil, men ikke mindst som målscorer. Kan han fortsætte i sammen spor, kan det blive Dembélés bedste sæson i karrieren og det vil være godt for Barca.

.:FORSIDE:.