fbpx
Annonce

Dembélé trænede endnu en gang alene på fridag

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 10.10.20

© FC Barcelona
// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé blev igen spottet på Barcelonas træningsanlæg om fredagen, på trods af at truppen ellers havde fri. Franskmanden ønsker angiveligt at bevise sit engagement i Koemans nye projekt.

Dembélé trænede for anden dag i træk alene på Ciudad Esportiva, på trods af truppens fire fridage i forbindelse med landsholdspausen. Den unge franske angriber, der på det seneste har været offer for massiv kritik i pressen, ønsker angiveligt at sende et signal til Ronald Koeman om, at han fortsat er dedikeret til det nye projekt.

Dembélé gik glip af mandagens træning i denne uge, og hans frivillige fremmøde om torsdagen var nok for at kompensere herfor. En endnu større overraskelse var det derfor, at han dukkede op igen dagen efter for at træne alene.

Det er ingen hemmelighed, at klubbens klare prioritet hen mod slutningen af transfervinduet var at sende Dembélé til Manchester United, så man kunne frigive plads i regnskabet til at hente Memphis Depay fra Lyon. Dembélé valgte dog som bekendt, at afvise skiftet på falderebet, hvilket ikke ligefrem har gjort ham mere populær på ledelsesgangen på Camp Nou.

Trods tre år i modvind i Barca-trøjen lader franskmanden endnu ikke til at have givet definitivt op. Dembélé ønsker således at få vendt den negative situation hurtigst muligt og genvinde Ronald Koemans tillid ved at vise sine kvaliteter og dedikation til træning.

.:FORSIDE:.