fbpx
Annonce

Dembélé rundede 150 kampe for Barca

Allan Stefan - 24.05.22

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé spillede sin kamp nummer 150 i en Barca-trøje i sæsonen sidste kamp, hvor han kom ind som indskifter mod Villarreal på Camp Nou. Spørgsmålet er nu, om hans kamp nummer 150 også blev hans sidste.

Den lynhurtige kantspiller har nået en milepæl ved afslutningen af ​​sin femte sæson i klubben, en sæson, hvor han mere end nogensinde før er blevet berygtet for sin evne til at levere assists. Dembélé har lagt op til hele 11 scoringer hidtil i 2022, hvilket faktisk det højeste antal blandt Europas fem bedste fodboldligaer. Hans samlede antal assist (13) for hele 21/22 sæsonen er nok til at toppe listen over flest målgivende afleveringer i La Liga, foran blandt andet Karim Benzema med 12 og holdkammerat Jordi Alba med 10.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I alt har den tidligere Dortmund-spiller scoret 32 ​​mål i sine 150 kampe i Blaugrana. Af dem blev 17 scoret med venstre fod og 15 med højre. Statistikken viser helt klart, at Dembélé er lige stærk med ​​begge ben, hvilket gør ham uforudsigelig og utrolig svær for modstanderen at dække op. Statistikken viser dog også en spiller, der scorer for få mål. Et mål i cirka hver femte kamp er ikke godt nok, når man spiller som en af de tre forreste i Barcas system.

Dembélé er ikke blevet udtaget til det franske landshold, der skal møde Danmark i starten af juni, hvilket betyder, at han rejser til Australien sammen med resten af truppen. I morgen spiller Barca nemlig en træningskamp mod et allstar-hold af spillere fra den australske A-league. En tur, der markerer sæsonafslutningen for Barca, før en velfortjent ferie venter spillerne. Så kampen mod A-leagues allstar-hold bliver muligvis den allersidste gang vi får Dembélé at se i en Barca-trøje.

.:FORSIDE:.